SRBIJA I DALJE DOBIJA JEFTIN GAS

Srbija je dobila neverovatnu cenu za gas, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon sastanka sa Vladimirom Putinom.

Wikimedia Commons

“Dobili smo u narednih 6 meseci neverovatnu cenu od 270 dolara, da nam se ne menja cena, dobili smo povećanje količine gasa za tih 6 meseci, fleksibilnost. Bajatović je bukvalno skakao od sreće, jer je mislio da je to nemoguće da se postigne”, kazao je Vučić.

Uštedeli smo više od 300 miliona evra, kazao je predsednik Srbije.

“Uštedeli smo jedan nacionalni stadion, ali obezbedili i sigurnost za snabdevanje za naše ljude”, naglasio je.

Istakao je i da nema prava da govori o elementima dok ne se potpiše dugoročni ugovor.

“Očekujem veliki događaj u kojem ćemo učestvovati Putin i ja – otvaranje termoelektrane i toplane Pančevo, čime dobijamo jedan značajan resurs za grejanje i proizvodnju električne energije”, najavio je.

Prema Vučićevim rečima, razgovarano je i o energetskoj bezbednosti.

“Ogromne su nestašice u Evropi, procenjuje se da nedostaje 70 milijardi kubnih metara gasa. Severni tok je mogao da iznese 55 milijardi, ali još nisu dobili dozvolu. Ovo je za nas kao spas, nećemo imati problema ni sa strujom ni sa gasom, mnogo nam je pomogao predsednik Putin. Prihvatio je da nam pod istim uslovima produži ugovor da po najnižoj ceni nabavljamo gas usred energetske krize. To je bio moj predlog, a on ga je prihvatio, bio je stvarno više nego fer”, dodao je.

Izvor b92
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos