TRAMP POKREĆE SVOJU DRUŠTVENU MREŽU

Nakon što su mu zabranili društvene mreže, milijardu dolara ulaže u svoju

Foto: Wikimedia Commons

Bivši američki predsednik Donald Tramp je objavio da su invetitori obećali milijardu dolara za njegov novi poslovni poduhvat – platformu društvenih mreža, pre planiranog izlaska na berzu.

Trump Media & Technology Group radi na pokretanju aplikacije za društvene mreže pod nazivom Truth Social početkom sledeće godine, prenosi Bankar.me.

Trampu je i dalje zabranjeno otvaranje naloga na Tviteru i Fejsbuku nakon napada na američki Kapitol u januaru, odnosno jer je procenjeno da je on podstrekivao nasilne demonstrante.

– Jedna milijarda dolara šalje važnu poruku Big Techu da se cenzura i politička diskriminacija moraju okončati. Kako se naš bilans širi, Trump Media & Technology Group će biti u jačoj poziciji da se bori protiv tiranije Big Techa – rekao je.

Trump je najavio planove za pokretanje Truth Sociala ranije ove godine, rekavši da će omogućiti razgovor “bez diskriminacije na temelju političke ideologije”.

Trump Media & Technology Group udružila se s firmom Digital World Acquisition u tom poduhvatu.

U subotu su rekli da su osigurali milijardu dolara od “raznolike grupe institucionalnih ulagača” ne otkrivajući ko su. Prema izveštajima, nova kompanija društvenih medija sada je procijenjena na gotovo 4 milijarde dolara.

To naglašava sposobnost bivšeg američkog predsednika da privuče snažnu finansijsku podršku uprkos kontroverzi koje se vežu za njega.

Izvor Blic
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos