Podnesen optužni prijedlog protiv Dijane Hrkalović i saradnika

Foto: MUP Srbije

Tužilaštvo Srbije za organizovani kriminal podnijelo je optužni prijedlog protiv bivšeg državnog sekretara u Ministarstvu unutrašnjih poslova /MUP/ Dijane Hrkalović, te zatražilo da joj bude produžen pritvor zbog opasnosti od bjekstva i uticaja na saučesnike, prenijeli su beogradski mediji.

Istraga protiv Hrkalovićeve, koja je u pritvoru od 15. oktobra, završena je juče, a saslušani su svi svjedoci.

Ona je osumnjičena da je uticala na načelnika Odjeljenja za specijalne istražne metode Uprave kriminalističke policije Dejana Milenkovića Bagzija da ne dostavi blagovremeno izvještaje tužilaštvu o ubistvu Vlastimira Miloševića, poznatom kao slučaj “ubistvo na tramvajskim šinama”.

Za tu likvidaciju bio je optužen, a kasnije pravosnažno i oslobođen Veljko Belivuk protiv kojeg je podignuta optuženica za pet ubistava i niz teških krivičnih djela – od šverca narkotika do otmica i silovanja.

Osim Hrkalovićeve, optužnim prijedlogom obuhvaćeni su Dejan Milenković, bivši načelnik novosadske policije Milorad Šušnjić, te inspektor Božidar Stolić koji se tereti da je odavao povjerljive informacije iz MUP-a Belivuku i njegovom najbližem saradniku Marku Miljkoviću.

Stolić je osumnjičen da je povjerljive informacije iz istrage Belivuku i Miljkoviću dojavljivao posredstvom pripadnika njihove kriminalne grupe Filipa Golubovića iz Berana, protiv kojega je podnesen optužni prijedlog.

Izvor Srna
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos