Skandal sa drogom u minhenskoj policiji

Unsplash

Minhensku policiju potresa skandal sa drogom. Za posedovanje ili prodaju narkotika sada je osumnjičen tridesetijedan policajac
Zajedno sa Državnom kancelarijom kriminalističke policije, kancelarija javnog tužioca u Minhenu istražuje kompleks i sada je podigla optužnicu protiv minhenskog policajca u drugom slučaju.

On mora da odgovara za 149 slučajeva kršenja Zakona o narkoticima.

Krivični proces će se voditi pred Okružnim sudom u Minhenu.

Policijski skandal nastao je u okviru istrage “Disco Heart ” na Lenbahplacu, a 12 kaznenih naloga se još čeka u vezi sa tim.
Od sredine jula 2018. Ministarstvo javnog tužilaštva u Minhenu vodi istragu protiv 37 policajaca – od kojih 31 pripada sedištu minhenske policije, šest policajaca iz drugih policijskih stanica u Bavarskoj.

Pored toga, vodi se istraga za kršenje Zakona o narkoticima, Zakona o antidopingu i raznih drugih krivičnih dela iz Krivičnog zakona, za još 21 osumnjičenog.

Teško je poverovati: prema kancelariji javnog tužioca, pregledano je oko sedam miliona poruka za ćaskanje sa 94 zaplenjena mobilna telefona i 117 drugih medija za skladištenje podataka, plus oko 6,7 miliona slikovnih datoteka i više od 130.000 video datoteka.

Veoma obimna istraga “privodi se kraju”, saopštilo je tužilaštvo.

 

Izvor Televizija srpske dijaspore
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos