“NE IZLAZIM IZ KUĆE, UPLAŠENA SAM ZA BEZBEDNOST”

Foto: TSD

Isidora Kovačević, glavna urednica “Podrinskih”, izjavila je u emisiji N1 studio Live da ne izlazi iz kuće i da je uplašena za svoju bezbednost nakon što su u Šapcu na banderama, stablima, ulaznim vratima zgrada i na brisačima parkiranih automobila osvanule poternice sa natpisom “Traže se”… a na njima su bila tri imena – jednog šabačkog advokata, maloletnog mladića i nje.

„Nisam sigurna da još postoje poternice po gradu, jer nisam izlazila iz kuće i nisam se pojavljivala u centru grada, niti na mestima na kojima su bile poternice. Sinoć mi je rečeno da postoje još u parkovima, na drveću, ali sam i čula da građani, koji su besni zbog svega ovoga, idu i skidaju te poternice“, kaže Kovačević i pojašnjava da ne izlazi iz kuće pre svega zato što je uplašena za svoju bezbednost.

Dodaje da je vrlo neprijatno za nju da vidi sebe na toj poternici.

„Vidite poternicu sa vašim likom, na kojoj piše ‘Traži se’, i na kojoj piše ‘Nagrada’. Emocije se nisu slegle, i ja još uvek nisam spremna da se suočim sa tim da u ovom gradu postoji poternica za mnom“, ističe ona.

Ona je ovaj slučaj odmah prijavila policiji, koje je ovaj slučaj prosledilo Osnovnom javnom tužilaštvu u Šapcu, gde treba da da svoju izjavu o ovom događaju.

„Očekujemo da posle davanja izjava, Tužilaštvo radi svoj posao i podigne krivičnu prijavu. Da će se pronaći nalogodavci i idejni tvorci ovog postera, i da će se naći ko je štampao poternicu na kvalitetnom papiru, kao i oni koji su lepili“, kazala je sagovornica N1.

Kako navodi, Šabac je mali grad, i postoje indicije koja štamparija je štampala poternice, kao i pretpostavka ko stoji iza ovog čina, ali ističe da „ne želi da ni u koga upire prstom“.

Pretpostavlja da je završila na poternici zbog njenog pisanja o događajima na protestu u Šapcu, kada su mladići letvama tukli demonstrante. Kovačević je otkrila da ovo nije prvi napad na nju, kao i da je početkom godine njenoj porodici prećeno smrću.

Navodi i da se oglasila Srpska napredna stranka iz Šapca koja je za sve ovo optužila opozicione partije, a da je gradonačelnik u otvorenom pismu odbacio optužbe da je gradska vlast zaslužna za lepljenje poternica.

Izvor N1
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos