SUD RAZMATRA ĐOKOVIĆEV SLUČAJ OD 8.00 ČASOVA

foto: instagram screenshot

Sud u Australiji će od 8.00 časova razmatrati zahtjev advokata Novaka Đokovića da mu se odobri ostanak u zemlji nakon što su ga juče zaustavili zvaničnici na aerodromu u Melburnu, javio je Rojters.
Đoković je prebačen u hotel izdvojen za karantin u ovom gradu nakon privođenja na aerodromu.

NJemu juče nije dozvoljeno da uđe u Australiju nakon burnih protesta povodom odluke da mu se odobri medicinsko izuzeće od vakcinisanja protiv kovida 19, da bi mogao da igra na teniskom Otvorenom prvenstvu Australije.

Ovaj događaj, podstaknut domaćim političkim nadmudrivanjima u vrijeme kada Australija bilježi rekordan broj infekcija virusom korona, izazvao je međunarodni incident, a predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ocijenio je da je Đoković podvrgnut maltretiranju.

“Nema specijalnih slučajeva, pravila su pravila. Nastavićemo da donosimo ispravne odluke kada je riječ o bezbjednosti australijskih granica u vezi sa ovom pandemijom”; izjavio je australijski premijer Skot Morison.

Stopa vakcinacije u Australiji od oko 91 odsto je visoka prema međunarodnim standardima i u javnosti nema mnogo saosjećanja za one koji odbijaju da budu imunizovani.

Izvor srna
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos