DA LI JE NOLE SLOBODAN?

Novak Đoković je slobodan čovek, australijske vlasti su za sada odustale od gonjenja i deportacije, i on je blizu nastupa na Australijan openu. Sud u Melburnu poništio je odluku Federalne vlade Australije o ukidanju vize i deportaciji Đokovića,

a potom je ministar za emigracije Aleks Hok odustao od namere da iskoristi diskreciono pravo i svojom odlukom mu poništi vizu, piše RTS.

Novak je veoma blizu da igra u Melburnu, ali odluka o njegovom proterivanju ipak može biti doneta u utorak.

Informaciju je ponovo prvi preneo lokalni portaj Ejdž, koji je sve vreme pratio situaciju oko Novaka, na osnovu izvora iz Federalne vlade Australije.

Međutim, srpski navijači i Đokovićev tim još ne može da proglasi potpuni trijumf jer postoji mogućnost da mu viza bude ukinuta u utorak.

Portparol ministra Hoka potvrdio je da i dalje postoji mogućnost da Novaku Đokoviću bude poništena viza uprkos sudskoj presudi.

“Posle današnje odluke suda možemo da obavestimo javnost da ministar za migraciju i dalje ima diskreciono pravo da Novaku Đokoviću poništi vizu na osnovu člana 133C(3) Zakona o migraciji.

Ministar i dalje nije doneo odluku po ovom pitanju zbog čega je proces i dalje otvoren”, navedeno je u saopštenju.

Neposredno po završetku suđenja, policija je stigla u zgradu u kojoj je smeštena advokatska kancelarija koja ga je branila.

Spekulisalo se da će biti uhapšen, ali se to ipak nije dogodilo, bar nema zvaničnih informacija.

Ispred kancelarija Novakovih advokata i hotela gdje je bio u azilu, od rano jutros je okupljen velik broj njegovih pristalica koje u glas uzvikuju “Pustite ga da igra!” I “Oslobodite Noleta!”.

Izvor Televizija srpske dijaspore
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos