DIREKTOR “FAJZERA” STAO UZ NOVAKA

Foto: Reuters

Situacija oko Novaka Đokovića izazvala je bezbroj reakcija širom sveta, a svoje mišljenje je izneo i i CEO kompanije “Fajzer” Albert Burla.

Burla je u razgovoru za “Bloomberg Markets and Finance” istakao da je preležan virus korona, takođe jedan vid zaštite. Sa te strane, on najboljeg srpskog tenisera ne vidi kao opasnost za ostale učesnike Australijan opena.

– Kao prvo, ja sam veliki navijač Novaka Đokovića, ali ne mogu nikako da uđem sada u to da li je on imao potrebnu dokumentaciju za ulazak u Australiju ili ne. To je nešto što je između njega i vlasti, kao i lekara – rekao je Albert Burla, a prenosi “Sport klub“.

– Smatram da je preležan virus vid zaštite od infekcije, ne samo u ovom slučaju nego generalno. I to na neko određeno vreme. U mnogim zemljama širom Evrope sertifikat vam je validan šest meseci nakon poslednje doze vakcine, a u slučaju preležanog virusa samo tri meseca nakon pozitivnog testa. Dakle, zaštita koju dobijate nakon prirodno preležanog virusa ne traje toliko kao posle vakcine. To je ono što sam ja rekao i o čemu mogu da govorim – zaključio je Burla.

S obzirom da je Novak preležao kovid-19 pre manje od mesec dana, evidentno je da je Burla ovom izjavom stao na stranu srpskog tenisera.

Izvor blic.rs
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos