OTKAZAN DOČEK ŠIROM SRBIJE

Foto: Pixabay

Najavljene proslave Srpske nove godine u gradovima širom Srbije otkazuju se jedna po jedna zbog nepovoljne epidemiološke situacije, prenose danas mediji.

Otkazan je večerašnji koncert Željka Joksimovića na Sava promenadi u okviru Beograda na vodi i odložen za vreme kada se poboljša epidemiološka situacija.

Otkazan je i nastup pevačice Anđeline Vujović koji je trebalo da bude održan u Parku Svetog Save u Nišu.

Gradski štab je u sredu doneo odluku da se koncert odloži, ali novi datum nastupa nije poznat.

Opština Medijana je za taj koncert izdvojila oko 14.500 evra.

I leskovački Štab za vanredne situacije odlučio je da otkaže koncert Aca Pejovića, koji je trebalo da nastupi na Širokoj čaršiji.

Ipak, ni od tog koncerta se kao ni od onog u Nišu ne odustaje, već je iz Štaba poručeno da će koncert biti održan kada epidemiološka situacija to dozvoli.

Za koncert pop-folk pevača iz budžeta Grada izdvojeno je 1,7 milion dinara.

Koncert pevača Alena Islamovića koji je trebalo da se održi večeras od 22 sata na Trgu topličkih junaka u Prokuplju otkazan je odlukom lokalnog Štaba za vanredne situacije, iako je su već počeli radovi na postavljanju bine sa ozvučenjem.

Za doček na prokupačkom trgu iz gradskog budžeta izdvojeno je oko 1,3 miliona dinara, javljaju Južne vesti.

Zbog sve većih brojeva zaraženh virusom korona i Surdulica je odlučila da se odrekne dočeka za koji je bilo predviđen 1,1 milion dinara, što će opština preusmeriti za nabavku neophodnog materijala za rad lekara i medicinskih sestara, kao i nabavku zaštitne opreme za vrtiće, osnovne i srednje škole u Surdulici.

Prema pisanju Južnih vesti, u saopštenju predsednice Opštine Surdulica Aleksandre Popović kaže se da je ove godine trebala da nastupi poznata balkanska zvezda, ne i koja, ali su, kako se navodi, nadležni iz Opštine odlučili da se koncert otkaže zbog sigurnosti građana.

Dom omladine Paraćin je na danas na svojoj Fejsbuk stranici objavio da je koncert koji je trebalo da se održi večeras na platou u centru grada povodom dočeka srpske Nove godine otkazan.

Kako su iz te ustnove naveli, doček se otkazuje zbog epidemiološke situacije nastale usled ponovnog povećanja broja zaraženih virusom korona.

“Do poslednjeg trenutka smo čekali i bili u pregovorima sa eminentnim umetnicima i izvođačima u želji da našem gradu priuštimo jedan muzički spektakl, ali posle konsultacija sa kriznim štabom dobili smo preporuku da ipak otkažemo koncert”, istakli su iz Doma omladine Paraćin na svom Fejsbuk profilu.

Za doček pravoslavne Nove godine na gradskom trgu u Čačku bio je najavljen koncert folk pevačice Vesne Zmijanac, ali je i on otkazan kao i proslave u Užicu i Somboru. (

Izvor FoNet
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos