AUSTRALIJA: BANANA DRŽAVA!

foto: Reuters/wikimedia commons

Premijer Australije Skot Morison izjasnio se o odluci ministra za imigracionu politiku Aleksa Hoka da srpskom teniseru Novaku Đokoviću ponovo ukinu vizu, podržavši svog ministra za imigraciju i rekavši da je to učinjeno da bi se “zaštitile sve žrtve koje su Australijanci podneli tokom pandemije”.

“Pročitao sam odluku ministra za imigraciju u vezi sa vizom gospodina Novaka Đokovića. Shvatam da je nakon pažljivog razmatranja, ministar preduzeo radnju da ukine vizu gospodinu Đokoviću zbog zaštite javnog zdravlja, a u cilju javnog interesa”, rekao je Morison, a prenosi Gardijan.

 

Nekadašnji premijer Australije, Kevin Rad, ranije optužio je vladu Skota Morisona da zloupotrebljava Novaka Đokovića u političke svrhe.

Tvrdio je da je Australija postala “banana država”, a nakon ukidanja vize srpskom teniseru ponovo je na Tviteru reagovao povodom ovog slučaja.

“Kakvo iznenađenje! Morisonova vlada ukida Đokovićevu vizu za pobedu u medijskom ciklusu vikenda – pokazujući svima koliko je teatralan. Zašto su uopšte izdali vizu? Jedna velika politička distrakcija od praznih polica i nacionalne nestašice bustera”, napisao je Rud na Tviteru.

Izvor Nedeljnik
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos