ZVEREV BRANI ĐOKOVIĆA

Aleksandar Zverev stao je u odbranu Novaka Đokovića.

Foto: Reuters

Zverev se čuo sa Novakom i smatra da se neko drugi našao u ovoj situaciji, da ne bi bila tolika drama.

Bez Đokovića na turniru, ne bi bilo izrazitog favorita.

“Očigledno. Novak je na svakom turniru glavni favorit, pogotovo ovde gde mu odgovara podloga i gde je trijumfovao devet puta. U Melburnu smo dobre rezultate i dobre igre prikazali Medvedev, Cicipas i ja, a i Rafa je na dobrom nivou, trenirao sam sa njim. Ima dosta tenisera koji mogu da iznenade ovde i dođu do titule”, kaže Zverev.

O situaciji Novaka Đokovića.

“Ne znam kako navijači razmišljaju. Što se mene tiče, on je jedan od najvećih sportista ikada. Osvojio je 20 Grend slemova, ima najviše nedelja na prvom mestu, osvojio je najviše Mastersa. On je jedan od najboljih sportista ikada, nema sumnje. Ovo nije dobra situacija za njega. Ali, ne možemo zbog toga da dovodimo u pitanje to da je jedan od najboljih svih vremena”, rekao je Nemac.

Da li je pričao sa Đokovićem?

“Pričali smo jedan dan i poslao sam mu podršku. Njegov telefon je sada verovatno isključen. Nisam uspeo sinoć da se čujem sa njim. Svi smo mislili da će igrati. Nadam se da će se izboriti sa ovim”.

Strani mediji i navijači napadaju Đokovića…

“Ne znamo još sve 100%. Imao je vizu, zar ne? Ne verujem da bi doputovao ovde da je znao da ne može da igra. To što je on Novak Đoković, tera ljude da misle da je on imao poseban tretman. Ne znam mnogo o ovome, ali znam da da je to bio neko drugi, ne bi bila ovolika drama. Neću da komentarišem dalje jer nisam političar, došao sam ovde samo da igram”, zaključio je Nemac.

 

Izvor b92
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos