NOVAK LETI ZA DUBAJI

Nakon Dubajia Đoković stiže u Beograd

Foto: Wikimedia Commons

Najbolji teniser sveta Novak Đoković neće nastupiti na ovogodišnjem Australijan openu, a razlog je presuda koja je podigla na noge čitavu planetu, a isplivale su i prve fotografije sa aerodroma.

Podsetimo, Novak je izgubio slučaj pred Saveznim sudom Australije, a kako je saopštio vrhovni sudija Džejms Alsop, odluka tročlanog veća bila je jednoglasna, pa je tako deportacija konačna odluka koja je šokirala ceo svet.

Podsetimo, Novak je napustio Melburn, pošto imao let u 12 časova i 30 minuta po našem vremenu, a mnogi su ga slikali na aerodromu.

Novak je sedeo i nekako celokupna atmosfera deluje tužno na fotografijama koje su osvanule na Tviteru.

Agonija koja je trajala 11 dana, od golgote na aerodromu, do onog hotela užasa, konačno je gotova. Novak se borio za dobijanje vize, ali će ipak napustiti tlo Australije.

Podsetimo, Srbinu je jutros nešto pre osam sati po našem vremenu odbijena žalba za reviziju odluke ministra za imigraciju Aleksa Houka, pa mu je viza i zvanično oduzeta.

Takođe, treba napomenuti i to da su Novakovi advokati odustali od žalbe, jer to ne bi moglo da promeni bilo šta što se tiče njegovog daljeg učešća na Australijan openu.

Pisani razlozi ovakve sudske odluke biće saopšteni u danima pred nama, a najbolji na svetu se oglasio kratkom porukom.

Đoković se zahvalio svima koji su bili uz njega u ovoj borbi.

Izvor Blic
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos