DOBRE VESTI ZA ĐOKOVIĆA

Oglasili se Novakovi milionski sponzori i poručili mu ovo!

Foto: Wikimedia Commons

Sve kroz šta je prošao Novak Đoković u poslednje dve nedelje i što je dovelo do deportacije iz Australije, ostaviće velikog traga na njega.

Izgubio je mogućnost da, makar za sada, obori rekord po broju osvojenih grend slem titula, potencijalno bi mogao i prvo mesto na ATP listi, a samim tim i dosta novca.

Ipak, oglasili su se određeni sponzori koji su godinama uz najboljeg tenisera sveta i odlučili su da u celoj priči stanu uz njega.

“Rajfajzen” banka se oglasila i nedvosmisleno dala podršku Novaku Đokoviću.

“Odluka ‘Rajfajzen’ banke o saradnji doneta je mnogo pre aktuelnog izveštavanja o Novaku Đokoviću i njegovom statusu vakcinacije protiv kovida-19 ili njegovog učešća na Australijan openu”, rekli su iz banke.

Takođe, i švajcarski proizvođač satova “Iblo” (Hublot), nastaviće saradnju sa Đokovićem.

“Novak Đoković je svoja ličnost. Ne možemo komentarisati nijednu njegovu ličnu odluku. Iblo će nastaviti svoje partnerstvo sa svetskim teniserom broj jedan”, poručili su iz ove kompanije.

Kako je saznao američki “Forbs”, za sada je samo “Lakost” pod znakom pitanja i koji će tek obaviti razgovore sa Đokovićem.

Ostali sponzori, za sada, nisu se oglasili, kao što su: “Asics”, “Head”, “Lemmer”, “NetJets”, “Peugeot” i “Ultimate software group”.

Izvor b92
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos