ĐUKANOVIĆ: AKTUELNA VLADA 4. FEBRUARA POSTAJE PROŠLOST

Wikimedia

Crnogorski predsjednik i lider opozicionog DPS-a Milo Ðukanović je mišljenja da je izvijesno da će aktuelna vlada Zdravka Krivokapića 4. februara postati prošlost.

Ðukanović je, kako je saopšteno iz DPS-a, na sjednici stranačkog odbora Glavnog grada naglasio da ova stranka može biti ponosna na doprinos koji je u prethodnih 18 mjeseci dala na polju demokratskog razvoja društva i da je uspjela da, kako je naveo,

odbije “napad velikosrpskog nacionalizma i sve vrijeme, i iz opozicije, na adekvatan način vodila računa o državnim interesima”.

“Od uspješnosti posla koji je potrebno obaviti u ‘našoj kući’, zavisiće i brzina kojom će se DPS vraćati u poziciju društveno-političke relevantnosti u kakvoj smo bili do 30. avgusta 2020. godine”, rekao je Ðukanović.

Na sjednici stranačkog Odbora Podgorice konstatovano je da partijska reforma ima zadovoljavajuću dinamiku ali da je od izuzetne važnosti da taj proces bude završen na temeljan i kvalitetan način.

Ðukanović je istakao i da je potrebno dovršiti proces reforme DPS-a kako bi se uspješno suočili sa izazovima koje partiju čekaju u narednom periodu i kako bi pokazali da su razumjeli poruku koju su im birači poslali na izborima 30. avgusta.

Politika DPS-a, istakao je, prije svega je politika kontinuiranih reformi o “moramo pokazati kako smo razumjeli poruku birača sa izbora kako bismo nastavili da širimo i učvršćujemo povjerenje sa građanima, a to se radi jedino direktnim i neposrednim kontaktom sa biračima”.

Saopšteno je i da je konstatovano zadovoljstvo rezultatima koji su ostvareni na nivou Glavnog grada u prethodne četiri godine “što je najbolja legitimacija za predstojeći izborni ciklus u Podgorici”.

 

Izvor Nezavisne novine
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos