OVO JE SLUŽBA KOJA NAJVIŠE RADI U BEČU

Daje 5 odgovora u minutu

Foto: Wikimedia Commons

WienBot postoji od 2016. godine, a prošle godine je dobio nagradu austrijskog javnog radio-televizijskog servisa ORF za kreativni digitalni reklamni medij.

Digitalni govorni asistent Beča, WienBot, najviše je korišćen informativni servis grada u prethodnoj godini, pokazuju korisnički podaci.

U 2021, WienBot je građanima dao 2,3 miliona odgovora putem različitih kanala, aplikacija, pretraživača i interaktivnih četova na internet stranama, što u proseku čini pet odgovora po minutu.

Korona je i u protekloj godini bila dominantna tema. Više od polovine odogovora (55 odsto) bilo je u neposrednoj vezi sa ovim virusom. Građani su se najviše interesovali za vakcinaciju, testiranje, testove grgutanja i buster dozu.

Druge aktuelne teme su bile ponude za posao, klizalište ispred skupštine grada Bečki ledeni sani parkiranje. Odogovri govornog asistenta se, pritom, stalno proširuju.

Prošle godine je dopunjeno 3.000 novih ključnih reči i sinonima, 1.500 emotikona, dok je 1.500 odgovora usavršeno. WienBot postoji od 2016. godine, a prošle godine je dobio nagradu austrijskog javnog radio-televizijskog servisa ORF za kreativni digitalni reklamni medij.

Izvor Telegraf
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos