POČETAK RADOVA NA AUTO-PUTU KROZ SEMBERIJU

Foto: Ilustracija

Predstavnici preduzeća “Autoputevi Republike Srpske” najavili su da će ugovor sa izvođačem radova na dijelu auto-puta od Rače do Bijeljine biti potpisan krajem februara ili početkom marta, dok je početak radova predviđen za kraj marta, odnosno početak aprila, saopšteno je iz Gradske uprave Bijeljina.

Ovo je najavljeno na sastanku u Bijeljini, kojem su, osim predstavnika “Autoputeva”, prisustvovali predstavnici Gradske uprave i Pravobranilaštva Republike Srpske.

Iz Gradske uprave su istakli da će, nakon što “Autoputevi Republike Srpske” dostave svu potrebnu dokumentaciju, propisanu Zakonom o poljoprivrednom zemljištu, gradsko Odjeljenje za poljoprivredu prioritetno rješavati izdavanje poljoprivredne saglasnosti za izgradnju auto-puta kroz Semberiju.

Sreten Vučković iz resornog odjeljenja rekao je da će vrlo posvećeno i ažurno raditi na što bržem izdavanju poljoprivredne saglasnosti, budući da je riječ o značajnom infrastrukturnom projektu za Semberiju i cijelu Republiku Srpsku, dodaje se u saopštenju.

Izvor Srna
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos