PALMA TUŽIO MARINIKU TEPIĆ

Foto. Ilustracija
  • Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma tužio je potpredsednicu Stranke slobode i pravde (SSP) Mariniku Tepić tvrdeći da mu je svojom izjavama u dokumentarnom filmu „Junaci doba zlog“ povredila čast i ugled, saopšteno je danas iz gradske uprave u Jagodini.

Marković je, kako se navodi, Osnovnom sudu u Jagodini danas podneo tužbu “zbog povrede ugleda i časti, protiv Marinike Tepić, radnice siledžije i zlostavljača žena Dragana Đilasa, zbog najnovijih laži koje je iznela u filmu „Junaci doba zlog“, emitovanom 9. februara godine na TV N1.

“Tepić je izjavila da je navodno jedna devojka januara 2019. godine u jednom od navodnih stanova u Jagodini koji su navodno služili za podvođenje maloletnica, bila navodno seksualno toliko zlostavljana, da je navodno završila u bolnici i da su navodno lekari pozvali policiju i da je navodno došlo do smena u jagodinskoj policiji i da je navodno tu informaciju dobila od jednog navodnog policijskog službenika”, ističe u pisanoj izjavi Marković.

“Lažov Marinka Tepić je ceo taj navodni slučaj povezala sa mojim imenom”, naveo je Marković, tvrdeći kako “u slučaju takvih krivičnih dela mora postojati trag u bolnici ili Domu zdravlja ili u policijskim zapisnicima”.

On ističe da Opšta bolnica u Jagodini, “za koju Tepić tvrdi da se u istu prijavila navodna zlostavljana devojka, već je saopštila da takvog slučaja u toj bolnici nije bilo”, a da je u tom periodu koji pominje Tepić “bilo pet prijavljenih slučajeva nasilja, od kojih su četiri bila među bračnim drugovima, a jedan prema starijoj osobi”..

Marković tvrdi da “drugih slučajeva nije bilo” i da ih “nije moguće prikriti, imajući u vidu stroge procedure”.

On je optužio potpredsednicu SSP da “laže u talasima” i da je ona “deo organizovane lažovske grupe na čelu sa siledžijom i zlostavljačem žena Draganom Đilasom”.

“To udruženje lažova sebe predstavlja kao političku partiju, a radi se o lažovima, prevarantima, ludacima i kriminalcima. Ona kaže da ima mnogo svedoka, mnogo žrtava i dobila je informaciju od jednog navodnog policijskog službenika. Neka kaže jednog svedoka, a da nije kriminalac i da ne laže, neka navede jednu žrtvu i neka navede ko je taj navodni policijski službenik”, izjavio je Marković, tvrdeći da “niti ima svedoka, niti ima žrtava”, a da je “policijski službenik izmišljen kao i sve ostalo”.

“Jednostavno – to što ona pominje se nikada nije desilo“, tvrdi u pisanoj izjavi Marković, navodeći da je protiv članova SSP podneo tužbe u maju 2021. godine i da i dalje čekam pravdu na sudu.

Izvor FoNet
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos