POGOĐENA ŠKOLA, POGINULO DVOJE NASTAVNIKA

foto wikimedia commons

Najmanje dvoje nastavnika poginulo je kada su ukrajinske granate pogodile školu u gradu Gorlovka u samoproglašenoj Donjeckoj Narodnoj Republici /DNR/ u Donbasu, potvrdio je gradonačelnik tog grada Ivan Prihodko na “Telegramu”.
On je naveo da su granate pogodile “Školu broj 50”.

Prema njegovim riječima, napad se dogodio u 5.30 časova po lokalnom vremenu, a korišćena je municija promjera 82, 120, 122, 125 i 152 milimetra, javio je TASS.

“Sela Zajcevo i Gagarinov Rudnik takođe su bila meta napada”, dodao je Prihodko.

Narodna vojska DNR saopštila je ranije na “Telegramu” da su Oružane snage Ukrajine nastavile rano jutros granatiranje grada Gorlovka.

U toj objavi se navodi da je poginuo jedan civil, a da je petoro njih povrijeđeno, dok gradonačelnik Gorlovke tvrdi da je smrtno stradalo dvoje ljudi.

Tenzije duž linije kontakta u Donbasu eskalirale su 17. februara. DNR i Luganska Narodna Republika /LNR/ prijavile su najteže granatiranje u posljednjih nekoliko mjeseci, koje je dovelo do civilnih žrtava i štete na civilnoj infrastrukturi.

Predsjednik Rusije Vladimir Putin priznao je u ponedjeljak, 21. februara, samoproglašene republike u Donbasu i sa njihovim liderima potpisao sporazume o prijateljstvu, saradnji i međusobnoj pomoći.

Izvor Srna
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos