BAJDEN: IMAMO SAMO DVE OPCIJE

Ili treći svetski rat ili sankcije

Foto: Wikimedia Commons

Predsednik SAD DŽozef Bajden večeras se obratio i otkrio alternativu ogromnim sankcijama Rusiji zbog situacije u Ukrajini.

On je jasno poručio: “Alternativa je Treći svetski rat”.

“Imamo dve opcije. Da započnemo treći svetski rat i zaratimo sa Rusijom, fizički. Druga opcija je da osiguramo da zemlja koja se ponaša toliko suprotno međunarodnom pravu plati za to što je to uradila“, rekao je Bajden.

Prema njegovim rečima, jedan od njegovih ciljeva od samog početka ruske invazije na Ukrajinu je održavanje složnosti između Evropske unije i NATO-a.

Moj cilj od samog početka je bio da se pobrinem da ceo NATO i Evropska unija budu na istoj strani. Jer ja mislim da je deljenje NATO-a jedina stvar koju je Putin mislio da može da uradi. A to se nije dogodilo“, kazao je američki predsednik u svom podkast gostovanju.

Rekao je da komentari neutralne Finske i Švedske o mogućem ulasku u NATO pokazuju dubinu pogrešne procene ruskog predsednika Vladimira Putina vezane za napad na Ukrajinu.

“Ne samo da je NATO ujedinjeniji, pogledajte šta se dešava u vezi sa Finskom, pogledajte šta se dešava u pogledu Švedske, pogledajte šta se dešava u drugim zemljama. Mislim, da on proizvodi upravo suprotan efekat od onoga koji je nameravao”, rekao je Bajden u intervjuu koji je dao influenseru Brajanu Tajleru Koenu, preneo je Rojters.

“Sve što znam je da moramo da ostanemo na kursu sa ostalim našim saveznicima”, kazao je Bajden.

Izvor NSPM
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos