STANOVI ZA 152 PRIPADNIKA SNAGA BEZBEDNOSTI

foto fonet

Premijerka Srbije Ana Brnabić i ministar odbrane Nebojša Stefanović dodijelili su danas u Nišu ključeve 152 stana za aktivne i penzionisane pripadnike Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.
Brnabićeva je zahvalila pripadnicima sistema odbrane i njihovim porodicama za sve što rade i što čuvaju Srbiju, saopštilo je Ministarstvo odbrane Srbije.

“Živimo u teškim i izazovnim vremenima, kada se u Evropi i svetu više ne zna šta donosi sutra. U ovakvim okolnostima videlo se da je bila prava, pametna, vizionarska odluka predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kada je još kao predsednik Vlade odlučio da ulaže u našu odbranu, u Vojsku Srbije i, generalno, u naše službe bezbednosti”, rekla je Brnabićeva.


Stefanović je poručio da je danas veliki dan za sve u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije zato što će u Nišu stanove dobiti 152 porodice pripadnika Ministarstva i Vojske.

“Najveći broj ovih stanova su dvoiposobni i trosobni. Ovde će se graditi i vrtići i imaćemo potpuno urbano, novo niško naselje”, najavio je Stefanović.

On je podsjetio da je u prethodnoj godini uspješno riješeno stambeno pitanje za više od 1.400 pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Izvor Srna
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos