BOGDAN BOGDANOVIĆ O EUROBASKETU

"Samo da budemo zdravi i spremni"

Foto: Pixabay

Posle dva leta bez velikog reprezentativnog takmičenja, Srbiju ove godine čeka Evropsko prvenstvo. Bogdanović, sa distance od skoro pola godine, ne može da kaže baš mnogo o toj temi.

„Iskreno, znam samo da igramo u Češkoj, u Pragu, i to je to. I protiv Češke. Daleko je stvarno… u kontaktu smo i mi igrači i treneri i savez, tako da mi se trudimo da napravimo tu neku atmosferu, koja je i zbog korone i svega toga – malo i zbog sistema takmičenja – donekle pogubljena”, kaže Bogdanović i objašanjava:

“Imaš neke igrače koji ne mogu da dođu na prozore, pa onda igrači ne dobiju poziv na leto kada se igra taj glavni turnir, a oni se izborili kroz kvalifikacije, tako da je malo neravnopravno, ali tako je… mi se prilagođavamo tome svi, trudimo se da napravimo tu neku atmosferu, Jednostavno da bude zanimljivo, da budemo svi zajedno tu i budemo deo toga. To je ono što mislim da je glavno trenutno i na čemu svi radimo. Iz mog viđenja, šta ja mislim da se trenutno dešava u našem košarkaškom svetu”.

“Naravno, predaleko je sad pričati o tom prvenstvu, ima i tu prozora između, imamo tri, ko će moći da igra, ko neće… ima mnogo vremena do evropskog prvenstva, ali svakako se nadam da ćemo doći zdravi i spremni i raspoloženi”.

Glas Amerike: I sa najvećim ambicijama…

Bogdanović: Ne sumnjam u naš takmičarski duh, samo da budemo raspoloženi i zdravi.

Izvor VoA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos