BANJALUKA I BUDVA POTPISALE SPORAZUM O SARADNJI

foto wikimedia commons

Direktori turističkih organizacija grada Banjaluka i opštine Budva Dragana Vukliš i Nemanja Kuljača potpisali su danas Sporazum o saradnji radi unapređenja saradnje i cjelokupne turističke privrede.
“Zajednički ćemo organizovati promotivne aktivnosti obje turističke destinacije i raditi na organizaciji zajedničkih manifestacija i događaja u oblasti turizma”, rekla je Vukliševa novinarima u Banjaluci.

Ona je dodala da će razmjena iskustava i dobre prakse na lokalnom nivou poboljšati i unaprijediti turističku privredu, što može imati samo pozitivne ekonomske i druge efekte.

Kuljača je naveo da će Sporazum dati dalje smjernice u sprovođenju aktivnosti u oba grada, kao i u zajedničkim aktivnostima na drugim tržištima.

“Banjalučani su naši dragi gosti koji nas posjećuju u velikom broju svake godine, a uvjeren sam da će narednih godina biti ih i više, jer osim plaža, manifestacija i noćnog provoda, te gastronomije, nudimo im još dosta različitog sadržaja kao što je biciklizam, obilasci kulturno – istorijskih spomenika i drugog”, rekao je Kuljača.


Sporazum je potpisan u okviru Drugog međunarodnog sajma turizma, koji je danas otvoren u Banjaluci u Tržnom centru “Delta planet” i trajaće do nedjelje, 10. aprila.

Izvor Srna
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos