- promo -

ŠTA NAM SAVETUJE ILON MASK?

Gde sa parama u vreme visoke inflacije?

Foto: Wikimedia Commons

Dok inflacija raste brzinom koja nije viđena decenijama, izvršni direktor Tesle lIon Mask rekao je da poseduje fizičku imovinu a ne gotovinu.

U Muskovom tvitu oko ponoći ET u ponedeljak, osnivač Tesle je rekao: „Kao opšti princip, za one koji traže savet iz ove teme, generalno je bolje da poseduju fizičke stvari poput kuće ili akcija u kompanijama za koje mislite da prave dobre proizvode , nego dolara kada je inflacija visoka, piše CNBC.

Uprkos tome, Musk je rekao da se drži kriptovaluta.

„Još uvek posedujem i neću prodati svoj Bitkoin, Eterijum ili Doge“, dodao je on.

Komentari dolaze pošto je indeks potrošačkih cena za februar porastao za 7,9 odsto u odnosu na pre godinu dana, što je najviši nivo od januara 1982.

Investitori se mogu okrenuti fizičkoj imovini kao što su roba tokom perioda inflacije, pošto inflacija povećava cene tih akcija.

Maskovi komentari na kriptovalute nakratko su podigli cenu bitkoina na više pre nego što je digitalna imovina smanjila dobitke. Oko 19:30 bitkoin je bio skoro stabilan na 38.940,47 dolara.

Prema podacima CoinDeska, cena bitkoina je pala za skoro 19% u 2022.

Generalni direktor MicroStrategi-a Majkl Sejlor ranije je u Tviter temi reklamirao kripto kao igru inflacije.

„Slabije valute će se srušiti, a beg kapitala od gotovine, duga i vrednosnih zaliha ka oskudnoj imovini kao što je #bitcoin će se intenzivirati“, rekao je Sejlor.

 

Izvor Blic
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos