USKORO PROIZVODNJA NOVOG MODELA AUTOMOBILA U KRAGUJEVCU?

Država i Stellantis uskoro najavljuju

Foto: Wikimedia Commons

Državni vrh i predstavnici kompanije Stellantis najaviće 28. aprila da će se u kragujevačkoj fabricI proizvoditi novi model, nezvanično saznaje i piše InfoKG. Navodno je reč o automobilu na električni pogon, a pretpostavlja se da se radi o modelu Fiat Panda. Tog dana će zaposleni u kragujevačkoj fabrici, nako nezvanično navodi portal InfoKG, dobiti i bonus efikasnosti od oko 10.000 dinara.

Portal piše i da se proteklih godina u medijima se bezbroj puta govorilo o proizvodnji novog modela u Kragujevcu, ali nije bilo zvaničnih informacija, tačnije sve je bilo svedeno na nagađanja. Iz nekoliko izvora portal InfoKG je dobio informaciju da će se u Kragujevacu proizvoditi automobil na električni pogon.

Za sada nije precizirano o kom modelu je reč, ali pretpostavlja se da to može biti Fiat Panda.

Prema nezvaničnim informacijama, radnici kragujevačke fabrike će tog dana dobiti, kada im je i isplata zarada, i bonus efikasnosti u iznosu od oko 10.000 dinara.

Kako je Blic pisao prošle nedelje, posle pauze, radnici kragujevačkog Fijata ponovo su na svojim radnim mestima. Sa proizvodnjom automobila Fiat 500L se nastavlja, radnici se nadaju da neće ponovo na plaćeno odsustvo, a cela sudbina Fijata zavisi od dalje strategije menadžmenta. Mnogi tvrde da je jedini pravi izlaz okretanje ka proizvodnji električnog Fijata.

Očekivanja zaposlenih jesu da bi za mesec do dva, dakle, najkasnije do polovine juna, trebalo da znaju kakav je plan menadžmenta – u prevodu da li će menadžment obezbediti posao i uposlenost radnika, ili bi proizvodnja

povremeno ponovo mogla da bude zaustavljana zbog nedostatka posla.

Izvor Blic
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos