UHAPŠEN SRBIN U NEMAČKOJ ZBOG IZNUDE

Arhiva

Nemačka policija uhapsila je Srbina (35) na graničnom prelazu sa Austrijom, za kojim se traga više od godinu dana, zbog sumnje da je pokušao iznudu.

Naime, prilikom redovne kontrole ustanovljenoj je da za Srbinom postoji nalog za hapšenje koji je raspisao Okružni sud u Ninbergu.

– Srpski državljanin tajno je fotografisao svoju partnerku dok su bili u emotivnoj vezi. Nakon što je ona prekinula tu vezu, on nije želeo to da prihvati pa joj je pretio da će objaviti snimke i fotografije ukoliko mu ne isplati 10.000 evra – prenosi nemački PressePortal.

Žena za koju se kasnije ispostavilo da je udata, nije odgovorila na ovakve ucene, uhapšeni Srbin je zapretio da će poslati njenom mužu snimke i objaviti na društvenim mrežama kao mu ne uplati 15.000 evra.

Osumnjičenom nije bio uručen nalog, jer se ispotavilo da je ranije pobegao u drugu državu, a njega su policajci uhapsili na autoputu između na nemačko-austrijskoj granici, a kod njega je još i pronađena i falsifikovana potvrda o vakcini u kojoj nisu stajali nikakvi podaci, samo potvrda od dve primljene doze.

Njemu se pored iznude, na teret stavlja i faslifikovanje dokumenata, pa mu je određen istražni pritvor u nemačkom zatvoru Bernau.

 

Izvor Blic
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos