USKRŠNJA PORUKA KANADSKOG VLADIKE MITROFANA

Nenad Stanković

Moja poruka jeste da držimo jedinstva našeg naroda. Evo sa svih strana kao što vidite napadaju nas sa političke strane, da li ste za ovoga ili onoga. Ispada da je pravoslavlje to koje najviše koči i u Srbiji a i u Republici Srpskoj. Za neke političare sa zapada koji su rekli da je pravoslavlje najveća prepreka jedinstvq celoga sveta. 

Ali mi treba da ostvarimo jedinstvo našega naroda. Jedinstvo dakle u veri i jedinstvo što se tiče da znamo ko smo i šta smo. da se držimo toga i niko nam ne može nauditi. Nego najviše ćemo sami sebi nauditi ako ne budemo jedinstveni. Drugo, moramo da uvek držimo istine, kao što je govorio o istini počivši Patrijarh Pavle.

Moramo da čuvamo naše svetinje. Ovde mislim svetinje na Kosovu i Metohiji. To je naša kolevka mi moramo da podržimo taj naš narod koji je tamo, koji je stalno na nišanu i koji je stalno pod pritiscima i od strane Albanaca i od strane drugih sa strane koji ih pomažu. Mi moramo da čuvam te naše svetinje, naš narod i naše sveštenstvo koji, što bi rekao sveti apostol Pavle treba da se do krvi se bore za opstanak.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos