TEŠKA GRUPA ZA SRPSKE TENISERE

Foto: Reuters

Muška reprezentacija Srbije igraće u septembru u Grupi B grupne faze finalnog turnira Svetske grupe Dejvis kupa 2022. sa Španijom, Kanadom i Južnom Korejom, odlučeno je danas žrebom u Malagi, a selektor Viktor Troicki ocenio je da se radi o teškoj grupi, sa dva jaka nosioca, saopštio je Teniski savez Srbije.

Troicki je istakao da Španija ima vrhunske igrače.

“Pored Nadala i Alkaraza, tu su i Bautista, Karenjo Busta, to je možda najjača reprezentacija trenutno. Takođe Kanada, ako su u punom sastavu sa Šapovalovim i Ože Alijasimom, to je izuzetno jaka selekcija, igrali su finale pre dve godine, sigurno da neće biti lako”, rekao je selektor.

Naglasio je, međutim, da i Srbija jedan od jačih timova i ocenio da može daleko da dogura ako bude igrala u punom sastavu, i ako svi budu zdravi i u formi.

“Do septembra ima još da se igra i da igrači dignu forme, videćemo kako će se svi osećati, dobili smo rivale i možemo polako već da se spremamo za grupnu fazu u septembru u Valensiji. Dve ekipe prolaze dalje i nadam se da ćemo uspeti da prebrodimo tu grupnu fazu, ali neće biti lako definitivno”, istakao je Troicki.

U grupi A, koja će igrati u Bolonji, nalaze se Hrvatska, Italija, Argentina i Švedska.

Domaćin grupe B, u kojoj je i Srbija, španski je grad Valensija.

Grupa C, koju čine Francuska, Nemačka, Belgija i Australija igraće u Hamburgu, dok se grupa D, koju čine SAD, Velika Britanija, Kazahstan i Holandija sastaje u Glazgovu.

Grupna faza igra se od 14. do 18. septembra, dk su finalni mečevi od 21. do 27. novembra u Malagi.

Izvor FoNet
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos