ŠTA UVEK RADE DOBRI ŠEFOVI?

Istraživanje Gugla pokazuje da oni uvek čine OVE 2 STVARI

Foto: Wikimedia Commons

Gugl nije uvek isticao svoje menadžere. Davne 2002, kompanija je sprovela eksperiment da vidi koliko su šefovi jedinica zaista potrebni tako što su ih jednostavno sklonili s pozicija.

Test nije prošao baš dobro. Ne samo da je Gugl otkrio da su menadžeri vitalno važni za poslovanje, već je identifikovao i popis osobina koji su neke učinili efikasnijim od drugih.

Nakon što je tim istraživača analizirao hiljade recenzija rada, anketa i nominacija za nagrade i priznanja za top menadžere, Gugl je otkrio ono što je kasnije nazvao “Osam navika najboljih Gugl menadžera”.

Iako nisu bili na vrhu popisa, osobine koje su se našle pod stavkama četiri i osam kombinuju se kako bi predstavile kompletan uvid u to kako menadžeri utiču na svoje timove i njihove rezultate, prenosi Investitor.me.

Produktivnost

Gugl je otkrio da je jedna od najvažnijih uloga koje šef može da ima predviđanje potencijalnih prepreka za svoj tim i njihovo proaktivno uklanjanje. Coaching, dobra komunikacija i saradnja su ključni, ali na kraju dana, ako ne možete postići rezultate, nijedna od tih drugih veština nije bitna.

Izvor Blic
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos