KANADSKI ZAHTEVI ZA ULAZAK U ZEMLJU

Nevakcinisanoj i delimično vakcinisanoj deci uzrasta od pet do 11 godina više neće biti potreban test na COVID-19 za ulazak u Kanadu.

Savezna vlada je u petak saopštila da počev od 25. aprila, deca u toj starosnoj grupi koja su u pratnji potpuno vakcinisanog roditelja, očuha ili staratelja više neće morati da pokažu test.

Međutim, testovi pre ulaska će i dalje biti potrebni za delimično vakcinisane ili nevakcinisane putnike od 12 i više godina koji trenutno ispunjavaju uslove da putuju u Kanadu.

Deca mlađa od pet godina nisu obavezna da daju rezultate testa na COVID-19, dodala je vlada.

Ublažavanje graničnih pravila dolazi nakon što je Otava krajem februara odlučila da ukine zahteve za PCR testiranje pre dolaska u Kanadu za potpuno vakcinisane putnike.

Svi putnici, medjutim,  i dalje moraju da koriste aplikaciju ArriveCAN za postavljanje informacija o putovanju i vakcinaciji u roku od 72 sata od dolaska u Kanadu i/ili pre ukrcavanja u avion ili brod za krstarenje namenjen Kanadi.

Potpuno vakcinisani putnici koji ne dostave svoje podatke u ArriveCAN neće imati pravo na izuzeće za potpuno vakcinisane putnike, što znači da će možda morati da podnesu rezultat testa pre ulaska i plan karantina.

„Svi putnici, bez obzira na status vakcinacije, takođe moraju da nastave da nose masku tokom čitavog putovanja“, saopštila je vlada.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos