PREDSTAVNICI ORGANIZACIJE “VRATI SE KUĆI” KOD GUJONA

Foto: Svetlana Djokic

Pise: Svetlana Djokić

 

Juče su se u Beogradu, sreli Arno Gujon, direktor Kancelarije za dijasporu i predstavnici Organizacije “Vrati se kući”, čiji je cilj da se million Srba iz sveta vrati u maticu. Predstavljen je program kamprova za decu iz dijaspore, koji će trajati od Vidovdana do kraja leta, kao i jedinstvena društvena mreža koja će pomoći Srbima iz rasejanja da znaju na šta se vraćaju u Srbiju – ona će im pružiti neophodne informacije za ekonomsko i privredno udruživanje.

Sastanku su prisustvovali: Milan Ljubičić, predsednik Organizacije “Vrati se kući”, Veljko Topalović, prvi čovek Narodnog poduhvata “Miroslavljevo jevandjelje”, predstavnik Udruženja “Ćirilica” Milorad Djošić i Nedjo Antonić, ispred Udruženja “Patriotski front”.

Prva akcija koju će Arno Gujon podržati, tvrdi Milan Ljubičić, jesu izvidjački kampovi, koji će se održati od Vidovdana do kraja leta, a koji su namenjeni deci iz dijaspore. Kampove će organizovati Udruženje “Patriotski front”, koje se, pre svega, bavi borbom za prava ratnih veterana i njihov bolji položaj u društvu, Već 13 godina organizuju dečije humanitarne kampove, kroz koje je prošlo više od 2500 dece.

– Program kampova je obrazovni – obuhvata istoriju, kulturu, religiju i tradiciju našeg naroda, kroz koje nastojimo da decu usmerimo prema pravim životnim vrednostima, kaže Nedjo Antonić, predsednik Udruženja “Patriotski front” – Želimo i da im ukažemo na sve opasnosti sa kojima se susreću u savremenom svetu, imaće izvidjačke i sportske discipline.

Predrag Mitrović, doktor ekonomskih nauka, predstavio je jedinstvenu mrežu, kojom će na trajan i siguran način biti povezani Srbi iz dijaspore i matice.

– Ljudi, koji su iz različitih motiva otišli iz Srbije, želimo da na valjani način budu udostojeni činjenice da su državljani Republike Srbije, uz duboko poštovanje prema njihovom znanju, kapitalu i njihovim socijalnim mrežama, ali i volji, i želji, za povezivanjem sa srpskim preduzetnicima, sa naučnom elitom Srbije. Sve je u cilju namere da Srbi širom sveta budu povezani u jedinstvenu srpsku mrežu, onu koja će biti jača od bilo koje unije. Znamo i želimo da, svi zajedno, možemo da sačuvamo i svoje korene, svoju istoriju, ali i svoj kapital i svoje znanje, da sve to uvećamo na način kako dolikuje jednom velikom narodu, kakv je srpski, kaže Predrag Mitrović, doktor ekonomskih nauka, tvorac jedinstvene srpske mreže.

Iako je ekipa TSD imala blagovremenu akreditaciju za ovaj dogadjaj, nije nam omogućeno da prisustvujemo, niti da dobijemo izjavu Arno Gujona.

Više informacija o ovome kao i prijavu za neki od ovih kampova možete naći na sledećoj adresi: https://www.youtube.com/watch?v=MwvjT7G8uaM

 

 

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos