KONCERT ETNO-MUZIKE U MINHENU

Nastupa Rocher Ethno Bend iz Beograda

U petak 27. Maja, sa početkom u 20.00 h KUD “Kolo” iz Minhena, u sklopu obeležavanja 15 Godina svog postojanja, priredjuje sa Etno Grupom Rocher iz Beograda Konzert Etno Muzike u jednoj od ekskluzivnih sala Nacionalnog Teatra u Minhenu.

Muzička institucija Rocher počela je sa radom 1998. godine a od 2008. godine pojavljuje se sa sadašnjim imenom. Ova muzička grupa predstavlja udruženje u kojem se nalazi 17 profesionalnih muzičara. Većina članova pripada Simfonijskom orkestru Radio – televizije Srbije, Beogradskoj filharmoniji i Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu.

Grupa Rocher je gostovala po celoj Srbiji, u susednim državama, ali imali su nastupe i u mnogim evropskim zemljama i gradovima, Parizu, Ženevi, Moskvi, Dubajiu, pa i u dalekoj Kini, Pekingu, Šangaju, japanskom Tokiju.

Bend se predstavlja u tri sastava:

Rocher etno bend, Rocher jazz bend i Rocher gudački kvartet

Konkretno Rocher etno bend čine vrhunski akademskih muzičara, i vokalni solista Nemanja Guzijan. Pre Nemanjinog dolaska bend je izvodio najčešće instrumentalnu muziku.

Grupa izvodi numere koje peva interpretator Nemanja Guzijan. Ovakvi nastupi povećali su interesovanje publike, a dokaz je da su posle skoro svih koncerata koje su održali u prethodnom periodu posetioci tražili da se neke numere izvode na bis.

Kontakt: 0152/33746160
Organizator: KUD “Kolo” Minhen

Cena : 35,00€

Max-Joseph Saal
Residenzstraße 1
80333 München

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos