ILON MASK PROTIV DEMOKRATA?

Najbogatiji čovek planete Ilon Mask objavio je juče da neće više glasati za Demokrate jer su, kako je rekao, postali partija podela i mržnje. Ova izjava najbogatijeg milijardera dolazi posle odluke da stavi na čekanje kupovinu društvene mreže Tviter.

Najbogatiji čovek na svetu Ilon Mask objavio je u sredu da neće više podržavati Demokrate i da će glasati za Republikance.
“U prošlosti sam glasao za Demokrate, jer su oni bili (uglavnom) stranka dobrote, napisao je u sredu na Tviteru Ilon Mask.

Demokrate su sada postali partija podele i mržnje, tako da više ne mogu da ih podržavam i glasaću za republikance.

Mask najavljuje da će sada u medijima početi hajka na njega

Sada, gledajte kako se odvija njihova kampanja prljavih trikova protiv mene, relapsed je najbogatiji čovek na planeti koji je nedavno potpisao ugovor o kupovini Tvitera.

Pedesetogodišnji milijarder je nedavno rekao da će poništiti zabranu Tvitera bivšem američkom predsedniku Donaldu Trampu, republikancu, kada kupi platformu ovog društvenog medija. Takođe je rekao da je Tviter pristrasan I privržen krajnjoj levici,  jer ima sedište u Kaliforniji, državi poznatoj po svojoj progresivnoj politici.

Mask je bio glasan kritičar Bajdenove administracije i demokrata zbog njihovih predloga da se milijarderi oporezuju i daju više poreskih podsticaja električnim vozilima proizvedenim u sindikatima. Tesla, inače, nema sindikate u svojim fabrikama u SAD.

Prošle godine, “Tesla”, kompanija koja Kaliforniju smatra svojim najvećim tržištem u Sjedinjenim Državama, preselila je svoje sedište iz Kalifornije u politički konzervativniji Teksas.

Musk je preselio i svoju ličnu rezidenciju iz Kalifornije u Teksas, gde ne postoji državni porez na prihod. Od prošle godine prodao je akcije Tesle u vrednosti od oko 25 milijardi dolara da bi platio porez i finansirao predloženu kupovinu Tvitera. Analitičari kažu da mu je prodaja pomogla da unovči na Teslinom berzanskom skupu i diverzifikuje svoje bogatstvo.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos