PRIMIO IZBEGLICU (22) IZ UKRAJINE U KUĆU, PA OSTAVIO ŽENU ZBOG NJE

INSTAGRAM

Britanac, otac dvoje dece, ostavio je svoju partnerku nakon što se zaljubio u 22-godišnju izbeglicu koja je došla da živi sa njima nakon što je pobegla od sukoba u Ukrajini.

Toni Garnet (29) i njegova partnerka Lorna (28) primili su Sofiju Karkadim početkom maja ali samo deset dana kasnije njihov naizgled srećan brak se raspao i Toni je otišao da živi sa Sofijom.

Čuvar koji živi u Bredfordu u Zapadnom Jorkširu, kaže da se zaljubio u Sofiju i da žele da provede ostatak života sa njom.

Sofija koja je pobegla iz Lavova u zapadnoj Ukrajini, rekla je da joj se Toni svideo čim ga je videla i da njih dvoje sada žive svoju ljubavnu priču, prenosi Dejli mejl.

Toni je otkrio da sa Sofijom ima vezu kakvu nikada ranije nije imao, dodajući da zna da je postupio ispravno.

Porodica je prihvatila Sofiju u pokušaju da pomogne ukrajinskim izbeglicama da pobegnu od rata, a Toni je za britanski San rekao da je želeo da uradi pravu stvar i da je Sofija prva osoba koja je stupila u kontakt sa njim na Fejsbuku gde je ponudio smeštaj.

Sofija radi kao IT menadžer. Doletela je u Mančester 4. maja nakon što je nedeljama čekala u Berlinu da joj se odobri viza za Veliku Britaniju. Toni je rekao da su on i Sofija brzo razvili vezu i da se ona dopada i njegovim ćerkama.

Toni govori slovački, pa je to iskoristio da se sporazume sa Sofijom, ali se to njegovoj ženi nije dopala i osetila se izostavljenom.

“Sjajno smo se slagali, ali u to vreme nije bilo ništa više, iako vidim da je Lorna počela da oseća ljubomoru i da se ljuti na nju”, rekao je Toni.

Kako su dani prolazili, Sofija se pridružila Toniju u teretani, a razgovarali su i u njegovom autu.

“Kod kuće sam shvatio da nalazimo izgovore da se dodirnemo, bilo je to kao flert, ali ništa više od toga se nije dogodilo u toj fazi”, rekao je.

Kako se par sve više zbližavao, Lorna je postala ljubomorna, pa je Tonija pitala zašto ga Sofija sve vreme prati.

“Atmosfera je postala jako loša i Sofija mi je rekla da ne bi mogla da nastavi da živi sa nama”, rekao je on.

Nakon što su se stvari zahuktale još više, došlo je do svađe i Sofija je rekla da više neće živeti u istoj kući kao i Lorna. Toni je rekao ženi da ako ode Sofija, da ide i on.

Toni i Sofija se potom preselili kod Tonijevih roditelja i sada traže kuću za sebe.

Izvor: nova.rs

Sofiia Karkadym Foto: Instagram/sonya_dobrvlsk

1 komentar
  1. Aleksa recite

    Ova je bas napacena dusa suddci po slici

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos