ANTONOV “ZAROBLJEN” U TORONTU

Ruski teretni avion Antonov AN-124, je sleteo na torontski aerodrom Pirson 27. februara i, zbog međunarodnih sankcija, sada je parkiran na jednoj pisti najvećeg kanadskog aerodroma. Zvaničnici obznanjuju da je cena parkinranja za avion premašila 100 hiljada dolara. 

Ogroman ruski avion koji je prizemljen na međunarodnom aerodromu Toronto Pirson skuplja znatan račun za parkiranje.

 Ruski teretni avion, koji pripada avio-kompaniji Volga-Dnjepr, je parkiran u Torontu od 27. februara nakon što je kanadska vlada zatvorila vazdušni prostor za ruske operatere aviona.

Ruski avion, najveći cargo avion na svetu, je prizemljen zbog kanadskih ograničenja vazdušnog prostora koja zabranjuju let za avione u vlasništvu, iznajmljenim ili kojima upravlja Rusija ili kompanija, odnosno osoba povezana sa tom zemljom.

Registrovan na Volga-Dnepr Airlines, avion titan je jedan od flote od dvanaest aviona Antonov An-124, koji je najveći svetski teretni avion.

 Prema Upravi aerodroma u Torontu, vlasniku aviona se naplaćuje 74 centa po minuti za parkiranje, što je preko 1.065 dolara dnevno.

 Avion je  parkiran u Toronto Pearsonu 90 dana, što znači da je vlasnik dužan više od 95.000 dolara naknade, ne uključujući porez.

Portparol Aerodroma Trajan Vajt. je rekao da iz pravnih razloga ne može da komentariše naknade, niti da li su avio-kompaniji poslali fakturu,.

 U februaru je Antonov An-124 stigao u Kanadu iz Kine, preko Rusije i Aljaske. Avion je planirao da napusti Toronto ubrzo po dolasku u Kanadu, ali je taj let otkazan.

 Transport Canada je saopštio da je letelici zabranjeno da poleti zbog zabrane letenja ruskih aviona u kanadskom vazdušnom prostoru.

Transport Canada je rekla medijima u četvrtak da ne planiraju da dozvole da avion napusti Toronto.

Naredba o zabrani letenja ruskih operatera aviona u kanadskom vazdušnon prostoru je i dalje na snazi, što znači da avionu i dalje nije dozvoljeno da napusti Kanadu.

Transport Canada je obavestio ruske vlasti o situacijiu u kojoj se trenutno avion nalazi.

Privatni avion pod ruskom zastavom možda neće uskoro napustiti Toronto, dok stručnjak za vazduhoplovstvo tvrde da će biti potrebno izuzeće da bi avion ponovo poleteo u nebo.

Pripremio: Nenad Stanković

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos