KONSTRAKTA: CENIM EVROPSKU UNIJU ALI SAM SE UMORILA!

Ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji, Ana Đurić Konstrakta je prilikom gostovanja za hrvatske medije iznela svoj stav o članstvu Srbije u Evropskoj uniji.

Naime, voditelj je Konstraktu pitao da li bi bilo dobro da Srbija što pre uđe u Evropsku uniju, na šta je umetnica istakla kako se “posle ovoliko godina čekanja na članstvo Srbije umorila od te ideje”.

Konstraktu su zbog svog stava o ulasku Srbije u Evropsku uniju pojedini kritikovali na društvenim mrežama.

“Naravno da nije desnica ili putinofil. Konstrakta, samo nema ideju o čemu govori. Opet, biti toliko politički nepismen, to je svakako jezivo i nije zdravo. Opšte mesto najprimitivnijeg biračkog tela, a umetnica mora biti zdrava”, jedan je od komentara na Titeru koji je postao viralan.

“Znači, nije mogla da da gluplji odgovor. Propustila je savršenu priliku da ništa ne kaže. Ako ne može racionalno da razmišlja, onda neka ćuti”, “Kreće razočaranje u umetnicu”, “Nepismena. Jezivo i nezdravo. A umetnica mora biti zdrava”, još su neki od komentara na Tviteru.

Inače, Konstrakta se pre nastupa na Evroviziji, gde je osvojila peto mesto, našla na udaru kritika i zbog promo fotografije na kojoj su se nalazile stolice za koje su neki pomislili da prikazuju slovo Z.

 

Izvor: B92

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos