MIRKO ŠAROVIĆ KANDIDAT SDS-A ZA ČLANA PREDSJEDNIŠTVA BIH

Pripreme za oktobarske izbore

Foto: Wikimedia Commons

Piše: Vladimir Kovačević

Srpska demokratska stranka je objavila ko će biti njihov kandidat za jednu od dvije inokosne funkcije na izborima u oktobru. Sada su, tako, poznata oba imena koja će na izborima za predsjednika Republike Srpske i člana Predsjedništva BiH predstavljati opoziciju. Jos se čeka na zvanična imena iz vladajuće koaliicije.

Nakon što su od kandidature odustali, prvo Nebojša Vukanović a zatim i Milan Miličević, nije bilo iznenađenja. SDS kao kandidata za člana Predsjedništva Bih iz Republike Srpske predložio je Mirka Šarovića, predsjednika te stranke.

U jednoj demokratskoj proceduri nakon obimnih konsultacija mi smo taj zaključak i kandidaturu usvojili jednoglasno“, rekao je predsjednik glavnog odbora SDS, Milan Miličević.

Mirko Šarović najavljuje borbu za pobjedu na izborima. Još se ne zna ko će mu biti protivkandidat. On je rekao da je zahvalan što je u SDS-u sve proteklo kako treba.

Želim da kažem da sam ja lično a i SDS spremni za izazove koji nas čekaju u oktobru mjesecu. Vodićemo pozitivnu kampanju“, rekao je kandidat SDS-a za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

Kandidat opozicije za predsjednika Republike Srpske od ranije je poznat. To je Jelena Trivić iz PDP-a. Ona je, u razgovoru sa novinarom TSD-a, najavila podršku kandidatu SDS-a. Predsjednik SNSD-a, Milorad Dodik, prije desetak dana, je najavio da će on biti jedan od kandidata vladajuće koalicije ali to još nije zvanično. Jos se čeka i drugo ime koje će da bude kandidat vladajuće koalicije. U igri su, nezvanično, Željka Cvijanović, Zoran Tegeltija a pominjana su i imena Dragana Lukača i Nenada Stevandića.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos