“POVLAČENJEM ZLATA U ZEMLJU NAPRAVLJEN PAMETAN POTEZ”

Predsednik Vučić istakao da će država i ove godine kupovati zlato za rezerve

Foto: Pixabay

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je Srbija napravila pametan potez, jer je zlatne rezerve vratila u zemlju, kao i da će nastaviti sa kupovinom zlata.

“Srbija je kupovala dosta zlata. Ne verujem da ćemo ove godine imati snage da nastavimo sa velikim kupovinama, ali nesto ćemo kupiti svakako”, rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara da li je Srbija i dalje lider u regionu po kolicinama zlatnih rezervi i koliko su one važne imajući u vidu narastajuću svetsku krizu.

Vucić je istakao i da je napravljen pametan potez jer su rezerve zlata povučene u zemlju.

“Da li ste videli sta su Rusima uradili. Sve pare, 300 milijardi u jednom danu su im oteli, ko zna šta će kome da padne na pamet u svetu”, primetio je Vučić i dodao da Srbija zato ne treba da brine, jer je zlato vraćeno u zemlju i pod našom je kontrolom.

Istakao je i da zlatne kao i devizne rezerve rastu i dalje i da Srbiji dobro ide.

“Ne mozete ako niste fiskalno stabilni da dajete 15 000 dinara za 200 000 ljudi, povećavate plate i penzije, minimalce”, ukazao je Vučić.

On je ponovio strahovanje od toga šta će doneti predstojeća zima, jer se, kako kaže, plaši da kraj rata neće skoro doći.

“Nase je da čuvamo mir za sebe i svoju zemlju i da se provucemo i preživimo, a da nam privreda napreduje i nastavimo da radimo i gradimo”, zaključio je Vučić.

Izvor Blic
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos