BAVARSKU OČEKUJU NAJTOPLIJI DANI U GODINI

Foto: TSD

Vrući vazduh u Bavarsku stiže iz Španije, Portugala i Francuske. Toplotni rekordi vjerovatno neće biti oboreni u Bavarskoj u narednih nekoliko dana, ali će se temperature popeti i do 38 stepeni. Posebno će neprijatno biti popodne.

Najviše temperature očekuju se u utorak i srijedu. Njemačka meteorološka služba (DWD) predviđa da bi termometar na Lower Mainu mogao pokazati do 38 stepeni.

U noći na četvrtak i četvrtak prelazi nas hladan front sa ponekim pljuskovima i grmljavinom, nakon čega dolazi nešto hladnijeg vazduha, ali će u četvrtak temperatura ostati oko 29 stepeni, u petak se će porasti na 32 stepena.

Čak i ako termin “podnevna vrućina” i dalje postoji: Najtoplije doba dana usred ljeta je između 16:30 i 17:00. Sunce najintenzivnije “peče” u podne, ali zatopljenje slijedi nešto kasnije, tako da se maksimalne vrijednosti postižu tek u kasnim poslijepodnevnim satima.

Ministarstvo zdravlja Bavarske dalo je preporuke kako se boriti sa vrućinom: Poželjno je zamračivanjem stana, izbjegavanjem stresa i “Ako je moguće, odmorite se u podne”. Jednako je važno i piti dovoljno napitaka, ali ne nužno ledeno hladnu ili kolu:

“U vrelim danima važi sledeće: U principu, tečnost ne bi trebalo da bude ni veoma hladna ni veoma topla.” Kada jedete, ima smisla lagana hrana, kao što su salate, povrće ili voće koje sadrže puno vode.

Izvor br.de
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos