VIŠE OD 1500 LETOVA OTKAZANO DRUGI DAN ZA REDOM

Jeenah Moon/Reuters

Više od 1.500 američkih letova otkazano je zbog lošeg vremena drugi dan za redom

Avio-kompanije su otkazale hiljade američkih letova zakazanih za četvrtak i petak nakon što su nevreme i grmljavine pogodile istočnu obalu.  Prema sajtu za praćenje letova FlightAware – 1532 leta, koji dolaze ili putuju unutar Sjedinjenih Država su otkazani kasno u petak, dok je još 8803 odloženo. Tri glavna aerodroma u oblasti Njujorka i Nacionalni aerodrom “Ronald Regan” izvan Vašingtona zabeležili su najviše otkazivanja.

U četvrtak Erlajns je otkazao oko 1.200 letova širom zemlje ili 4,6% svih planiranih oko 9% letova koje je zakazao Southvest Airline otkazao po svom rasporedu za četvrtak avio-kompanija je odložila još 1800 letova ili 46% svih planiranih vremenskih prilika na severoistoku SAD rezultira višestrukim smetnjama i vremenom čekanja na korisničku službu možda duže nego inače. Southvest Airlines je u petak u saopštenju naveo da se izvinjava putnicima  zbog neprijatnosti, osim što su štrajkovi loše vreme i nedostatak osoblja takođe primorali Airlines da otkaže hiljade letova i izazove višesatne redove na glavnim aerodromima u zemlji.

Vašington je zabeležio najviše otkazivanja. Američki Erlajns propisuje oko 250 letova ili 7% svog rasporeda. Republic Airvais koji upravlja manjim avionima za vezu, American Eagle Delta i United Ekpress otkazuje sličan broj oko 25% svojih letova nevreme i grmljavine su prestajale ili odlagale rano u borbama u Njujork, Boston, oblast Vašingtona, Filadelfija, Baltimor i Denver, prema Federalnoj upravi za vazduhoplovstvo, to je bio drugi dan velikih poremećaja za avio kompanije i najgori dan za otkazivanje od sredine juna.

Turisti su počeli da putuju nakon zatvaranja vezanog za covid-19 tokom vikenda na Dan sećanja, hiljade letova je otkazano širom Sjedinjenih Država, dok je u junu više od 21.000 letova otkazano. Očekuje se da će u julu biti oko 88% biti na nivou pre pandemije, a avio-kompanije nisu bile u stanju da povećaju broj zaposlenih dovoljno brzo, pa su smanjivali rasporede u pokušaju da preostale letove učine pouzdanijima. 

TSD sa Associated Press je doprineo ovom izveštaju NTV Nevs-a

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos