“DANI SRPSKE KULTURE NA KRITU”

Veliki poduhvat srpskog društva sa Krita

Foto: Pixabay
U svim većim gradovima na grčkom ostrvu Krit , u organizaciji Srpskog društva na Kritu, od 16. do 20 avgusta održaće se manifestacija “Dani srpske kulture na Kritu”
Gosti iz Srbije: KUD “Sava Jeremić” iz Ražnja, maestro na fruli Vlado Baralić i prva truba Guče Danijela Veselinović kao i Nikola Simonović-frula i Dajana Djokić- prvi glas i frula, pesmom, igrom i muzikom predstaviće našu kulturu kako Krićanima tako i mnogobrojnim posetiocima kojih, u jeku turističke sezone na Kritu, ima u velikom broju iz svih krajeva sveta.
Program ce se održavati na glavnim trgovima u 5 većih gradova, Heraklionu, Hanji, Retimnu, Agios Nikolaosu i Ierapetri gde ce gledaoci moći da probaju i poznate srpske specijalitete kao sto su kajmak, ajvar, gibanica, proja a na licu mesta ce profesionalni kuvari iz Srbije spremati jela ispod saća.
Manifestaciju su podržali Ambasada republike Srbije i ambasador, gospodin Dušan Spasojević, počasni konzul na Kritu, gospodin Nikos Papandonakis kao i periferija Krita i gradonačelnici opština u kojima ce se manifestacija održati.

Tekst: Aleksandra Hrabovski

Foto: Pixabay 
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos