PREISPITIVANJE TURIZMA

Svetski dan turizma sa novom temom

Foto: Pixabay

 U redakciju Televizije srpske dijaspore je stigao zvanični dopis Svetske Turističke Organizacije Ujedinjenih Nacija. U ovom saopštenju se najavljuje Svetski dan turizma sa novom temom: Odbrojavanje do Svetskog dana turizma 2022. je sada u toku, a svaki deo sektora pozvan je da bude aktivan deo godišnjih proslava. Sa temom „Preispitivanje turizma“, Međunarodni dan obeležavanja ove godine će se fokusirati na ponovno zamišljanje rasta sektora, kako u smislu veličine tako i relevantnosti.

Republika Indonezija će biti domaćin zvaničnog dana (27. septembra), iako su sve države članice UNVTO ( United Nation World Touristic Organisation – Svetska Turistička organizacija Ujedinjenih Nacija), kao i nečlanice i zainteresovane strane iz celog privatnog sektora, pozvane da budu domaćini svojih proslava, kao i da promovišu taj dan i njegova centralna tema. Potencijal turizma je ogroman, a mi imamo zajedničku odgovornost da osiguramo da se on u potpunosti realizuje Generalni sekretar UNVTO Zurab Pololikašvili kaže: „Potencijal turizma je ogroman, a mi imamo zajedničku odgovornost da osiguramo da se on u potpunosti realizuje.

Na Svetski dan turizma 2022, UNVTO poziva sve, od turističkih radnika do samih turista, kao i mala preduzeća, velike korporacije i vlade da razmisle i preispitaju šta radimo i kako to radimo. Svetski dan turizma obeležava se 27. septembra svake godine od 1980. godine. Ovaj datum obeležava godišnjicu usvajanja Statuta Organizacije 1970. godine, čime je otvoren put za osnivanje UNVTO pet godina kasnije.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos