POŽAR BLIZU MINHENSKOG AERODROMA

Foto: Pixabay

Putnike koji su sleteli na minhenski aerodrom je iznenadio gust dimkoji ih je dočekao kada su izašli iz aviona u jutarnjim časovima.   Čule su se I eksplozije koje su uznemirile I putnike i osoblje aerodroma. Požar je izbio u postrojenjima za biogas u obližnjoj farmi.

Redakcija Televizije srpske dijaspore je kontaktirala portparola minhenskog aerodroma  koji je poslao zvanično saopštenje u vezi sa ovim požarom u kome se kaže da je požar nastao izvan teritorije samog aerodroma:  “Prema navodima policije, požar je bio na farmi sa postrojenjem za biogas u blizini aerodroma u Minhenu. Dakle, to nije bilo na aerodromu. Nije bilo štete na aerodromu ili njegovim objektima I požar nije doveo do otkazivanja leta.” – izjavio je Henar Auting, portparol minhenskog aerodroma.

Portal Crisis 24 je objavio da je požar izbio na farmi u poljoprivrednom objektu u okrugu Frajzing.  Zbog gašenja vatre, to područje je bilo zatvoreno za saobraćaj. Vatrogasne službe su uspele da ugase požar I stabilizuju situaciju na terenu. Prema dosadašnjim izveštajima nije bilo povređenih, a stanovnicima je preporučeno da zatvore prozore I izbegavaju vožnju kolima u ovoj oblasti.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos