UKIDA SE USLOV ZA VAKCINISANJE DO KRAJA MESECA?

NENAD STANKOVIĆ

Kanadska vlada planira da ukine uslov za vakcinu protiv COVID-19 za ljude koji dolaze u Kanadu do kraja septembra, istog dana kada okonča nasumično testiranje dolazaka i učini opcionalnom aplikaciju ArriveCan, saznaje The Globe and Mail.

Promene, za dolaske u kopnene, vazdušne i morske luke ulaska, planirane su za 30. septembar, ali vlada tek treba da ih finalizuje, prema četiri izvora The Globe ne navodi imena jer nisu ovlašćeni da javno govore o materija.

Zahtjev za maskom za ljude u vozovima i avionima ostaće na snazi, prema uputama ministra zdravlja Žan-Iva Dukloa, prema dva izvora.

Vazduhoplovna i turistička industrija guraju vladu da ublaži pravila koja pokrivaju međunarodna putovanja, govoreći da obeshrabruju posetioce i da su u suprotnosti sa mnogim drugim zemljama kako pandemija popušta.

Sjedinjene Države zahtevaju da svi kandidati budu vakcinisani, a nije poznato da li će uslov biti ukinut u isto vreme kada i Kanada.

Aplikacija ArriveCan se koristi za putnike koji dolaze da podnesu svoje carinske deklaracije, status vakcine i planove putovanja. Kritikovan je kao glomazan i doprinosi postavama i zastojima koji su bili karakteristika mnogih kanadskih aerodroma tokom prošlog leta.

 

Globe and Mail

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos