VAŠINGTON POST: BAJDENOVA SENILNOST POSTAJE PROBLEM ZA AMERIKU

Bajdenovo mentalno stanje izvor je zabrinutosti

Foto: Pixabay
Bajdenovo mentalno stanje izvor je zabrinutosti jer je na skupu u organizaciji Globalne fondacije pokušao da razgovara sa kongresmenkom Džeki Valorski koja je poginula u saobraćajnoj nesreći

Stanje predsednika Džoa Bajdena značajno se promenilo tokom protekle decenije. Njegovo ponašanje u javnosti slično staračoj senilnosti, objavio je izrazito probajdenovski dnevni list Vašington post.

Tekst je potpisala njegova kolumnistkinja Megan Mekardl. Navela je da je Bajden „mnogo usporeniji nego ranije, što je problem za jednog političara”.

Mekardl je ukazala da je Bajden imao mnogo sreće u 2020. godini, za vreme kampanje za predsedničke izbore. I objasnila zašto: „Zbog ograničenja uvedenih radi borbe protiv korona virusa, tadašnja predizborna kampanja bila je znatno skraćena, inače bi Amerikanci ranije uočili njegov starački marazam”.

Vašington post zaključuje: „Što se šef Bele kuće bude češće sastajao sa biračima – a to će morati da radi tokom kampanje 2024. – to će biti više pitanja o njegovim godinama i stanju”.

Bajdenovo mentalno stanje bilo je izvor zabrinutosti u taboru američkih liberala i poslednjih dana jer je na skupu u organizaciji Globalne fondacije pokušao da razgovara sa kongresmenkom Džeki Valorski koja je poginula u saobraćajnoj nesreći u avgustu.

Bajdenovi kritičari stalno ukazuju na njegovu „mentalnu degradaciju”, navodeći kao dokaz česte gafove i greške koje pravi.

Izvor Novi Standard
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos