U BEČU ODRŽANI POSLOVNI DANI DIJASPORE OPŠTINA KLADOVO I NEGOTIN

Istočna Srbija traži svoju šansu

Foto: Pixabay

U Beču su održani poslovni dan dijaspore opština Kladovo i Negotin, u organizaciji Međunarodnog centra za razvoj migracionih politika i projekta „Link ap! Serbijal”, u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, Ministarstvom spoljnih poslova i Ambasadom Republike Srbije u Austriji.

Ambasador Republike Srbije u Beču Nebojša Rodić bio je domaćin ovog skupa pod nazivom „Poslovni dan dijaspore opštine Kladovo” i „Poslovni dan dijaspore opštine Negotin”. Kako navodi Ambasada RS u Beču cilj ovog događaja je „podsticanje dijaloga i saradnje između članova srpske poslovne dijaspore u Austriji zainteresovanih da investiraju u rodni kraj i predstavnika lokalne samouprave opštine Kladovo i opštine Negotin, kao i drugih relevantnih partnera na regionalnom i nacionalnom nivou”.

Investitori srpskog rasejanja imali su priliku da predstave svoje investicione projekte i da sa predstavnicima srpskih opština Kladovo i Negotin dogovore saradnju i utvrde zajedničke korake koji će olakšati njihovu realizaciju. Pored toga, predstavljene su investicione prilike razvijene zajedno sa lokalnim samoupravama i Regionalnom agencijom za razvoj istočne Srbije u okviru projekta „Link ap! Serbijal”. Ovaj događaj je okupio predstavnike Ministarstva spoljnih poslova Srbije zaposlene u Upravi za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu, Ambasade Republike Srbije u Austriji, Privredne komore Srbije, Regionalne agencije za razvoj istočne Srbije (RARIS), opštine Kladovo i opštine Negotin, kao i preduzetnika iz rasejanja u Austriji, istaknuto je u srpskoj ambasadi u Beču.

Foto: Ambasada RS u Beču

Izvor Rasejanje.info
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos