SAVJETOVANJE ZA OBRAZOVANJE U BAVARSKOJ

Foto: BildungsBeratung

Kancelarija za savjetovanje za obrazovanje pri gradu Minhen daje detaljan pregled školskog sistema pokrajine Bavarske. Ovo savjetovanje nudi se svim ljudima, nezavisno od njihovih godina, dosadašnjeg nivoa obrazovanja ili prethodnog rada. Savjetovanje je besplatno, sveobuhvatno i odvija se u povjerenju.

Osim savjetovanja na njemačkom, dostupno je i savjetovanje na drugim jezicima kao što su bosanski, hrvatski, srpski, engleski, arapski i drugi. Savjetnica za obrazovanje pri Minhenu, Suzana Malešević, istakla je da je ove godine bilo mnogo korisnika kojima je savjetovanje bilo neophodno.

Malešević je takođe istakla da je bilo dosta slučajeva koji su trebali dodatno savjetovanje, nakon prvobitnog integrisanja, kako bi se obezbjedila školska sredina koja djeci više odgovara.

Pored opšteg savjetovanja za školski sistem u Bavarskoj, Kancelarija u Minhenu se takođe bavi školskim savjetovanjem za ljude sa invaliditetom, savjetovanjem za međunarodo obrazovanje, kao i pomoć pri odabiru moguće karijere.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos